Pages Navigation Menu

Artiesten

 
28 juni staan gepland: Calgary Woods en VanderLinde.

Calgary Woods
Op de site van het Bevrijdingsfestival Fryslan 2013 staat over hen geschreven:
“Geïnspireerd door deze natuurlijke sferen maakt dit duo meeslepende indie/folk die doet denken aan een frisse wind. Meteen vanaf het begin was er een magische klik aanwezig, en werden biografische teksten en mooie akkoorden progressies aan elkaar verbonden. Gedreven door meerstemmigheid en een akoestisch landschap met een herkenbaar stemgeluid op de voorgrond, ligt de muziek van Calgary Woods makkelijk in het gehoor. Bereid je voor op een memorabele ervaring.”

VanderLinde
De muziek van VanderLinde kenmerkt zich door puurheid, openheid, herkenbaarheid en is tegelijkertijd verrassend. Volgens de insiders is de muziek het beste te omschrijven als pop/rockachtig in de stijl van Crowded House en Jason Mraz.
Arjan van der Linde, componist, tekstschrijver, zanger, gitarist en bassist heeft een solide basis van muzikanten om zich heen gecreëerd waarmee hij de podia bestijgt.
In een periode van zeven jaar heeft VanderLinde vier albums gemaakt. De eerste drie albums ‘Fertility’ (2006), ‘VanderLism’ (2008) en ‘Wind and Rain’ (2011) kregen in Nederland en Duitsland uitstekende recensies.

Men in Red Woolen ShirtsM/b>
Men in Red Woolen Shirts stelt zich voor als een episch avontuur doormiddel van enkel een akoestische gitaar, een drumstel en harmoniezang. Men in Red Woolen Shirts betrekken je in hun eeuwige honger naar hogere pieken en de duisterste diepten onder het motto: “stompin the terror”.
Met scherpe en doordachte teksten ondersteunt door stampende ritmes en pakkende melodieën, preken ze hun keiharde boodschap over persoonlijke vrijheid en de geneugten des levens terwijl zij henzelf en hun publiek dansend in extase brengen.

Deze artiesten hebben wij reeds eerder tijdens de Silo Sessions mogen ontvangen:

Wall of Fame

Angela Moyra Audio Adam Awkward I
Bombay Show Pig Brenda Rose Christiaan Hof
Dudettes Elle Alpha Emmett Tinley
Flux Gem Gerhardt
Guy Barzily IET Inge van Calkar
Jan Bresters Jenny Lane Jimmy Dee
Maarten Jacobi MakeBelieve Marco Cinelli
Mary Had A Little Band Merijn Jansen Pioneers Of Love
Ralph de Jongh Rick Franssens Robine Koerts
Sandy Dane SEEKA Staton
Tamar Lewis The Black Atlantic Tommy Ebben
Town Of Saints VanderLinde

 

Wil jij je als artiest aanmelden? Vul dan hieronder je gegevens in.

Naam (verplicht)

Artiestennaam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website (verplicht)

Vragen/opmerkingen